Pioneer DDJ SZ

Pioneer DDJ SZ
€2.099 *
incl. BTW
Voorradig!
Bestel nu de Pioneer DDJ SZ!


Pioneer DDJ SZ op ToneControl.nl
 
*Elders goedkoper gezien? Bel ons (023-5749408) voor een nog beter aanbod!
De voordeligste Pioneer DDJ SZ
koop je natuurlijk bij ToneControl.nl

De Pioneer DDJ-SZ is op dit moment de professioneelste Pioneer DJ controller. Met jogwheels met dezelfde afmetingen van club CDJ's, een stevige bouw en on-board Color FX is deze SZ echt uniek. De DDJ-SZ is de grote broer van de welbekende DDJ-SX en bezit diverse functies die deze controller uniek maakt.

Meer informatie over de Pioneer DDJ SZ DDJ SZ kopen!

De Pioneer DDJ-SZ biedt volledige controle over vier decks binnen Serato DJ, de software die is meegeleverd. Natuurlijk is de controller ook te MIDI-mappen aan andere softwares. Onderaan de DDJ-SZ vinden we acht gekleurde drumpads waarmee diverse functies uitgevoerd kunnen worden. De stevige aluminium jogwheels met natuurgetrouwe grootte bieden elke DJ een vertrouwd gevoel. De mixersectie doet ons precies denken aan de club-standaard Pioneer DJM-900 mixer. De Color FX en Oscillator FX maken deze controller uniek. Tevens bevindt zich een dubbele USB functie op deze MIDI controller, hiermee kan de overgang tussen twee DJ's naadloos plaatsvinden, zonder het moeten afsluiten van gear.

Uiteraard verkopen wij ook alle benodigde accessoires voor de DDJ SZ en andere Pro DJ Gear, zoals flightcases, stofkappen, flightbags en meer!

Belangrijke voordelen van de Pioneer DDJ-SZ

  • Stevige aluminium jogwheels (206mm) met ingebouwde leds
  • Color FX en Oscillator FX
  • Duale USB functie
  • Serato DJ compatible (meegeleverd)

Meer informatie over de Pioneer DDJ SZ DDJ SZ kopen!